Mam takie pytanie - czy w Warszawie jest jakieś ASO, w którym w samochodzie na gwarancji można dorzucić kierownicę multifunkcyjną ? Pytam się gdyż sprzedawca w ASO gdzie kupowałem (Modlińska) powiedział, że oni tego nie robią bo jest za duże ryzyko i takie tam. Z tego co wiem wymiana 4 ramiennej kierownicy na 4 ramienną z multifunkcją to nie jest żadne rocket science. Niestety chciałbym to zrobić w jakimś ASO by nie mieć problemów z gwarancją (w naszym kraju chyba ASO nie wzięły sobie przepisów UE, które pozwalają takie rzeczy robić poza ASO).
Mi dealer mówił, że się nie da, bo to najczęściej całą wiązkę trzeba przełożyć i że to za duże ryzyko, w związku z tym ASO tego nie robi.
Na razie obczajam temat bo kręci mnie zakup navi ZENEC NC2010, a wtedy już multi by się przydała, choćby by obsłużyć telefon zparowany z tym sprzętem.
BTW, jaki jest pi razy oko koszt zakupu nowej kierownicy multifunkcyjnej i jaki koszt montażu w ASO jeśli jakieś to robi.
Mi dealer mówił, że się nie da, bo to najczęściej całą wiązkę trzeba przełożyć i że to za duże ryzyko, w związku z tym ASO tego nie robi.
Na razie obczajam temat bo kręci mnie zakup navi ZENEC NC2010, a wtedy już multi by się przydała, choćby by obsłużyć telefon zparowany z tym sprzętem.
BTW, jaki jest pi razy oko koszt zakupu nowej kierownicy multifunkcyjnej i jaki koszt montażu w ASO jeśli jakieś to robi.
Komentarz